Welcome

Welcome to My Site

This site contains my GTA SA Mods, 3d models and anything i want to publish…

16 thoughts on “Welcome

  1. I think he means, in 3ds max how do you put the skin on the model? or somet like tht😉 well if you are talking about that you import your model, then drag and drop your texture onto the model

    • o,maaf kak,ternyata bukan modnya yg salah tp komputer saya yg bkin rusak mod
      jd pas pertama nginstall skin g bisa,tus pas download skin yg lain tus di install mod yg baru g bs dpke jd pas coba pake yg batik baru bisa

  2. kak mau tanya, kalo san andreas yang pake mod alien city itu kan default language nya russia, cara gantinya gimana ya? dicoba dari option gabisa.

    please reply.

    • setau sy emang yang ada cuma bahasa rusia ….soalnya yng bikin kn orang rusia…mungkin cra satu satunya..download gxt editor…trus di translate sendiri deh kata kata nya….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s